Emekli Konutlari Için Kura Çekilisi Yapildi

Basbakanlik Toplu Konut Idaresi Baskanliginin (TOKI) `Emekli Grup Konut Projesi` kapsaminda Karaman’da yapilacak 400 konut için kura çekilisi yapildi.

Emekli Konutlari Için Kura Çekilisi Yapildi

Yunus Emre Konferans Salonunda noter huzurunda gerçeklesen çekilis programina Vali Murat Koca, Belediye Baskan V. Recep Oguzcan, TOKI Finans Uzmani Hüseyin Ayhan ve çok sayida vatandas katildi.
Kura çekilisini Karaman Valisi Murat Koca, baslatti. 400 konut için 2 bin 692 kisi müracaat edince Yunus Emre Konferans Salonu'nda yogunluk yasandi. Salonda yer bulamayan vatandaslar disariya kurulan ses sisteminden kurayi takip etti. Törene katilmak üzere gelen emekliler ve yakinlari çekilisi heyecanla bekledi.
Kura çekimi öncesi kisa bir konusma yapan Vali Murat Koca, konut sayisinin 400'de kalmayacagini, daha da fazla konut yapilacagini söyledi. Vali Koca, "400 konutun bugün kurasi çekiliyor. Bu 400 konutun yaklasik 7 kati kadar basvuru var. Bu rakam 400'de kalmayacak TOKI yöneticilerimiz insallah bu 400'leri katlayarak devam ettirecek. Hayirli olsun, en çok ihtiyaci olana çiksin" dedi.
Kurada ismi çikan emekli Rabia Öz ise "TOKI yetkililerine tesekkür ediyorum. Eve ihtiyacimiz vardi Allah devletimizden razi olsun" diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284