Emniyet Müdürü Sahne’yi Ziyaret Ettiler

Türkiye Kamu-Sen Il Temsilcisi Murat Koçak, Türk Egitim-Sen Yönetimi, Türk Saglik-Sen Yönetimi, Türk Diyanet-Sen Yönetimi Il Emniyet Müdürlügüne atanan Mehmet Sahne’ye ilimize hos geldin, hayirli olsun ve basari dileginde bulundu.

Emniyet Müdürü Sahne’yi Ziyaret Ettiler

Türk Egitim-Sen Baskani Ziya Hotamisli, “Karamanimizin huzur, güven, asayis, trafik vb konularda Müdürümüz Mehmet Sahne’ye elimizden gelen her türlü destek, isbirligi ve yardima hazir olduklarini bildirdi, sehrimizin daha yasanabilir bir hale gelmesinde daima Sayin Müdürümüzün sahsinda tüm emniyet camiasina daima yardima hazir olduklarini bildirdi. Bizler emniyet kuvvetlerine daha az ihtiyaç duyacak bir sehir ve ülke için çalisan egitim camiasiyiz. Kanun ve yasaklarimizin azami ölçüde riayet eden, hak ve sorumluluklarini bilecek bir nesil yetistirmek için çalismaktayiz dedi. Dini, milli ahlakli ve vicdanli, bilinçli, sorumlulugu gelistirici, devletine, milletine bagli nesiller yetistirmek ve egitim camiasinin özlük haklarinin savunuculariyiz” dedi.
Emniyet Müdürü Mehmet Sahne’de Türkiye Kamu-Sen ve Türk Egitim–Sen’i yakinen tanidigini, ayri bir ehemmiyet verdigini ve yardima daima hazir oldugunu belirtti. Karaman’i çok begendigini ve daha güzel, huzurlu bir kent olmasi için gayret edecegini bildirdi.
Kamu-Sen Temsilcisi Murat Akkus, Türk Saglik–Sen Sube Baskani Nedim Ünal ve Türk Diyanet-Sen Baskani Hüsamettin Gülcan ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Sahne’ye görevinde basarilar dilediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284