Emniyet Müdürü Sönmez’den Samur’a Veda Ziyareti

Emniyet Müdürleri kararnamesi ile genel müdürlük emrine alinan Karaman Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Sariveliler Belediye Baskani Hayri Samur’a veda ziyaretinde bulundu.

Emniyet Müdürü Sönmez’den Samur’a Veda Ziyareti

Baskanlik makaminda gerçeklesen ziyarette, Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Karaman’in ve ilçelerindeki vatandaslarimizin en iyi hizmete layik oldugunu, Karaman'dan çok güzel duygular ile ayrilacagini ve huzurlu bir il oldugunu kaydetti. Karaman’da görev yapmaktan dolayi mutlu oldugunu ifade ededen Sönmez, yeni belediye hizmet binasinin Sariveliler’e yakisir bir bina oldugunu belirti. Sönmez, Belediye Baskanimiz Hayri Samur’u, ilçeye yaptigi güzel hizmetlerden dolayi tebrik ederek bundan sonraki çalismalarinda basari ve kolayliklar diledi.
Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Belediye Baskani Hayri Samur ise, görev süresi boyunca Emniyet teskilati ile uyumlu bir sekilde çalisildigini belirti. Samur, Karaman’in huzurunun saglanmasinda Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez’in çok büyük katkisi oldugunu belirterek, hizmetlerinden dolayi tesekkür edip, yeni görev yerinde basarilar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284