Emniyet Müdürüne Hayırlı Olsun Ziyareti

Milli Gençlik Vakfı -Anadolu Gençlik Derneği Karaman Şube Yönetimi, şehrimizde geçtiğimiz hafta göreve başlayan İl Emniyet Müdürümüz Levent Tutuk’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Emniyet Müdürüne Hayırlı Olsun Ziyareti
Dernek Başkanı Şabettin Gezen, “Meslek hayatı boyunca birçok emniyet mensubumuz gibi vatanımızın bekası ve milletimizin huzuru için çalışmış ve gerektiğinde gözünü kırpmadan canını ortaya koymuş sayın müdürümüze Karaman’da ki görevlerinde de başarı ve muvaffakiyet diliyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Levent Tutuk, “Karaman’ın huzur ve sükûneti için en az bizler kadar çaba sarf eden ve bu ülkenin gençliğine sahip çıkabilmeyi kendilerine düstur edinmiş kişi, kurum ve kuruluş kim varsa gönülden tebrik ediyorum. Takdir edersiniz ki bir şehrin ve ülkenin emniyeti sadece polisin ve askerin göstereceği gayret ile değil, o şehrin sakinlerinin, kanaat önderlerinin, gönül insanlarının ve milletine sevdalı olanların, yani hepimizin ortak çabası ile sağlanacak bir şey olacaktır. Karaman ilimizin refahı için bugüne dek kim ya da kimlerin bir nebze katkısı olmuş ve bundan sonrası için olacak ise o kişi ve kişileri, ancak hayırla ve şükranla yâd eder böyle yürekli insanlar ile aynı ülkede yaşıyor olmaktan onur duyarız” dedi.
Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2016, 19:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284