“Emniyet`ten Bir Yildiz Doguyor” Futbol Turnuvasi Sona Erdi

Karaman’da Emniyet Teskilati`nin 169. kurulus yildönümü kutlamalari çerçevesinde Karaman Emniyet Müdürlügü`nce bu yil besincisi düzenlenen, “Emniyet`ten Bir Yildiz Doguyor” futbol turnuvasi ödül töreni ile sona erdi.

“Emniyet`ten Bir Yildiz Doguyor” Futbol Turnuvasi Sona Erdi

Karamanoglu Mehmetbey Hali Sahasi'nda gerçeklesen ödül törenine Garnizon Komutani Jandarma Kidemli Albay Mustafa Yakis, Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, Emniyet Müdürü Mehmet Sahne ile müdür yardimcilari ve sube müdürleri katildi. Tören öncesi bir konusma yapan Emniyet Müdürü Mehmet Sahne, Emniyet Müdürlügüne bagli Terörle Mücadele Sube Müdürlügünce bilgilendirme ve önleme faaliyetleri kapsaminda düzenlenen “Emniyet'ten Bir Yildiz Doguyor” futbol turnuvasi yapilan final maçiyla sona ermistir. Terör örgütlerinin propagandalarini etkisiz hale getirmek, gençlerimizin terörün etkilerinden ve zararlarindan korumak, polise güven duymalarini saglamak ve teskilatimiz hakkinda olumlu intiba birakmak amaciyla Milli Egitim Müdürlügü ve Futbol Il Temsilciligi isbirligi ile bu turnuva düzenlenmistir. 15 okulun katildigi bu turnuvada, sporun kardeslik ve dostluk oldugunu görmekten mutluluk duymaktayiz dedi.
Yapilan konusmalarin ardindan turnuvada dereceye giren takimlarin oyuncularina protokol üyeleri tarafindan spor malzemeleri hediye olarak verildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284