Emniyet’ten Güvenli Yolculuk Ve Dostluk Çayi Için 5 Dakika Mola Projesi

Il Emniyet Müdürlügü, yorgun sürücülerin dinlenmesini saglamak amaciyla “Güvenli Yolculuk ve Dostluk Çayi için 5 Dakika Mola” projesini hayata geçiriyor.

Emniyet’ten Güvenli Yolculuk Ve Dostluk Çayi Için 5 Dakika Mola Projesi

1 Eylül Pazartesi günü saat 14.00’de Konya-Karaman yolu 10. kilometrede açilisi yapilacak olan proje hakkinda araç sürücüleri bilgilendirilecek.
Projeyle ilgili olarak Emniyet’ten yapilan açiklamada, “Trafik düzeni ve güvenligini tesis ederek, vatandaslarimizin güvenli, rahat ve huzur içerisinde seyahat edebilmelerini saglamak Bölge Trafik Denetleme Sube Müdürlügümüz ile Trafik Tescil ve Denetleme Sube Müdürlügümüzün öncelikli görevleri arasindadir. Karaman il merkezi ve sehirlerarasi yollarda yapilan uygulamalar trafik kazalarini en asgari seviyeye indirmek için yapilmaktadir. Karaman Emniyet Müdürlügü olarak halkimizdan istegimiz görevli personellerimize yardimci olmasi, yapilan uygulamalarin kendilerinin yararina oldugunu bilmeleridir. Sehrimizde meydana gelen kazalari günlük olarak yerel gazetelerde ve internette takip ederek can ve mal kayiplarini görebilirsiniz. Her yil binlerce vatandasimizin hayatini kaybettigi, iki yüz binin üzerinde vatandasimizin yaralanip, bunlardan birçogunun sakat kaldigi trafik kazalari ve sonuçlarinin azaltilmasina yönelik yapilan rutin çalismalarin yaninda yol kullanicilarini bilgilendirmek, yorgun sürücülerin dinlenmesini saglamak amaci ile Güvenli Yolculuk ve Dostluk Çayi Için 5 Dk Mola projesinin hayata geçirilmesi planlanmaktadir” dendi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284