Emniyet’ten Vatandaşlara Teşekkür

Karaman Emniyet Müdürlüğü, ülkede yaşanan terör saldırılarıyla ilgili emniyete taziye ziyaretinde bulunan vatandaşlara teşekkür etti.

Emniyet’ten Vatandaşlara Teşekkür

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Ülkemizde son günlerde yaşanan terör saldırılarında şehit olan meslektaşlarımız için İl Emniyet Müdürlüğümüz başsağlığı dileklerinde bulunmak ve desteklerini göstermek için halkımız, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri tarafından ziyaretçi akınına uğramıştır. Bu ziyaretler sırasında teşkilatımıza başsağlığı dileklerinde bulunulmuş, Kuran-ı Kerim okunarak şehitlerimiz için dualar edilmiş, Kuran-ı Kerim ve Bayrak hediye edilmiştir.

Ülkemizin acılar yaşadığı bugünlerde bizleri yalnız bırakmayarak her zaman desteklerini bizden esirgemeyen tüm Karamanlı vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürü bir borç bilir, bu uğurda vatan savunması için kanımızın son damlasına kadar mücadelemizin süreceğini bilmelerini isteriz. Bu vesileyle Karaman Emniyet Müdürlüğü olarak aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kederli ailelerine başsağlığı, gazi olan arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizle acil şifalar diliyoruz” denildi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284