Engelli Araçlari 5 Aralik’ta Sahiplerine Teslim Edilecek

Hollanda’da yasayan Karamanli hayirsever vatandaslarin katkilariyla toplanan akülü-aküsüz araçlar ve engelliler için bazi ihtiyaç malzemeleri ilimiz ve köylerinde bulunan engelli vatandaslara düzenlenecek bir törenle teslim edilecek.

Engelli Araçlari 5 Aralik’ta Sahiplerine Teslim Edilecek

Konuyla ilgili olarak Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügü’nde bir basin toplantisi düzenlendi. Toplantiya Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürü Hasan Erkan, Hollanda Bizbize Karaman Çalisma grubu üyeleri Zekeriya Aslan, Ali Kondu ve Nusret Öksüz katildi.
Il Müdürü Hasan Erkan yaptigi açiklamada, “5 Aralik Çarsamba günü Kazim Karabekir Spor Salonunda saat 14.00’de düzenlenecek bir programla 70 tane akülü aracimiz engellilere dagitilacak. O gün yine Hollanda’dan gelecek grup gökkusagi bir müzik grubu türkülerden olusan bir sira gecesi düzenleyecek. Bunun yaninda yine Dünya Engelliler haftasi olmasi sebebiyle Ermenek Aliriza Aliçli Bakim ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan özürlülerimizin olusturdugu bir folklor ekibimiz ve ritim saz gurubumuz ve mehter takimimiz konser verecek” dedi.
Bizbize Karaman Çalisma grubu adina konusan Hollanda Kilbasanlilar Dernegi Baskani Zekeriya Aslan’da, “Biz Hollanda’da kendi programimizi kendimiz yapalim adiyla bu ise basladik. 7 Ekim’de yaptigimiz bir programin hatirasi kalsin diyerek böyle bir kampanya baslattik. Engelleri kaldiralim sloganiyla bu ise basladik. 12 köy derneginin katkisiyla düzenledigimiz bu sölenden elde ettigimiz gelirle akülü engelli araçlarini aldik ve 5 Aralik’ta da ihtiyaç sahibi hemserilerimize dagitacagiz” diye konustu
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284