Engelli Araçlari Karaman Yolunda

Hayirsever vatandaslarin katkilariyla toplanan akülü-aküsüz araç ve bazi ihtiyaç malzemeleri, Karaman ve köylerindeki engelli vatandaslarimiza dagitim yapilmak üzere Karaman’a gönderildi.

Engelli Araçlari Karaman Yolunda

 

Mehmet Ali Topcu
ROTTERDAM – Hayirsever vatandaslarin katkilariyla toplanan akülü-aküsüz araç ve bazi ihtiyaç malzemeleri, Karaman ve köylerindeki engelli vatandaslarimiza dagitim yapilmak üzere Karaman’a gönderildi.
Hollanda Bizbize Karaman Çalisma Gurubu ve köy dernekleri isbirligiyle düzenlenen yardim kampanyasinda toplanan engelli arabalari, Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügü ile sahiplerine dagitilacak.
Zekeriya Aslan, Ercan Uyrum, Mehmet Ali Topcu, Erkan Özçelik, Fehmi Uzun, Ali Kondu ve Nusret Öksüz’den olusan Hollanda Bizbize Çalisma Gurubu üyeleri, “Geçtigimiz ay Rotterdam’da düzenledigimiz yardim programinda elde ettigimiz engelli araç ve gereçlerini Karaman’a gönderdik. 70 akülü, 4 aküsüz ve bazi yardim malzemelerinden olusan tirin haftasonu Karaman da olmasini tahmin ediyoruz. Hollanda Bizbize Karaman Çalisma Gurubu tarafindan topladigimiz özel donanimli araçlar, önümüzdeki hafta Karaman’da Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügünce düzenlenecek olan törenle sahiplerine teslim edilecek. ‘Engelliler Günü’ dolayisiyla 4 Aralik günü kapali spor salonunda düzenlenecek olan programda araçlar sahiplerine teslim edilecek. Benzer yardim çalismalarimiz bundan sonra da sürecek.” seklinde konustular.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284