Engelli Gençlerden Vali Tapsız’a Ziyaret

Vali Süleyman Tapsız, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Ermenek Ali Rıza Alıçlı Rehabilitasyon Merkezinden gelen bir grup engelli genci makamında kabul etti.

Engelli Gençlerden Vali Tapsız’a Ziyaret

Ziyarete Ermenek Kaymakamı Eyyüp Güngör, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Servet Türegün, Ermenek Ali Rıza Alıçlı Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehmet Yıldız ve rehabilitasyon merkezinde kalan beş engelli genç katıldı.

Engelli gençlerle makamında bir süre hasbihal eden Vali Tapsız’a, engelli gençler tarafından yapılan  “Vali Süleyman Tapsız” isminin yazılı olduğu el işlemeli kilim ve ahşaptan yapılmış kalemlik hediye edildi.

Aile ve sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün organize ettiği 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programına katılmak üzere Ermenek’ten gelen engelli gençlerin kendisini ziyaret etmelerinden ve el emeği göz nuru hediyelerinden dolayı teşekkür eden Vali Tapsız, böylesine anlamlı bir günde beraber olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade ederek, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve onurlu bir yaşam diledi.

Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284