Engelli Hastalar Evlerinde Ziyaret Edildi

Kamu Hastaneleri Birligi Karaman Genel Sekreterligi ve Türkiye Sakatlar Dernegi Karaman Sube Baskanligi isbirligi ile Ilimizde ikamet eden engelli vatandaslarimiz evlerinde ziyaret edildi, saglik muayeneleri yapildi.

Engelli Hastalar Evlerinde Ziyaret Edildi

Türkiye Sakatlar Dernegi Karaman Sube Baskani Ercan Çaliskan tarafindan tespit edilen engelli aileler, Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu, Agiz Dis Sagligi Merkezi Bashekimi Dt. Fatih Kutsal, Devlet Hastanesi Gögüs Cerrahisi Uzmani Dr. Murat Demir ve Hemsire Bircan Gökçe tarafindan ziyaret edildi.
Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu ziyaretlerinde engellilere saglik hizmetlerinden istedikleri gibi faydalanip faydalanamadiklarini sorarak engelliler için yürütülen saglik hizmetlerinden bahsetti. Özellikle hareketi kisitli hastalar için hem Dis Hastanesinde hem de Karaman Devlet Hastanesindeki evde saglik hizmetlerine mutlaka basvurmalarini belirtti.
Türkiye Sakatlar Dernegi Karaman Sube Baskani Ercan Çaliskan’da engellilerin zor kosullarda yasam mücadelesi verdiklerini, pek çogunun engelli olmalarinin yaninda ekonomik sikintilar içinde olduklarini ifade etti. Gerçeklestirilen ziyaret programindan dolayi hem kendisinin hem de dernek üyelerinin ziyadesiyle memnun olduklarini söyleyerek ziyaret ekibine tesekkür etti.
Ziyaret esnasinda engelli vatandaslarin agiz dis ve diger saglik sorunlari üzerinde de duruldu. Gerekli yönlendirmeler ve islemler yapildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284