Engelli Öğrencilere Madalyaları Takdim Edildi  

Ermenek ilçesine bağlı Güneyyurt beldesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle engelli öğrenciler arasında düzenlenen balon yarışması düzenlendi.

Engelli Öğrencilere Madalyaları Takdim Edildi  

Güneyyurt Şehit Mehmet Kızılca Ortaokulunda, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Açıkgöz, “Bizler kadim bir medeniyetin evlatlarıyız. Sadece insanı değil, hayvanları, bitkileri, hatta taşa ve toprağa saygı duyan insanlarız. Engelli olmak bir kusur değildir. Asıl engel, zihinlerde ve kalplerdedir. Sevgi, saygı, umut ve azimle tüm engeller aşılabilir. Gerçek engelli, bu değerleri kaybedenlerdir. Kimsenin insan haklarına, engel olmadığı engelsiz bir hayat ve dünya dileğiyle, sadece bugün değil her gün de hatırlanmanız ve hatırlamaları temennisiyle tüm engellilerimizin gününü tebrik eder sağlık mutluluk ve huzur dolu ömürler dilerim” dedi. 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Açıkgöz, şube müdürleri, öğretmenler ile velilerin katıldığı kutlama programı öğrencilerin şiirler okuması ve yaptıkları gösterilerle sona erdi. İHA


                               

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284