Engelliler Gününde Neşe Dolu Program

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Karaman Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programına ev sahipliği yaptı.

Engelliler Gününde Neşe Dolu Program

KMÜ 15 Temmuz Konferans Salonunda düzenlenen programa Karaman Valisi Fahri Meral ve eşi Zehra Meral, Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Yemiş, Karaman Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Barbaros Orman, davetliler, öğrenciler, engelli bireyler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Karaman Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Barbaros Orman’ın açılış konuşması ile devam etti. Orman, konuşmasında programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Her öğrencimiz bizim için özeldir.” dedi.

Açılış konuşmasının ardından Karaman Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan ‘Derviş’ isimli kısa film izlendi. Program, Karaman Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmenlerinden oluşan koronun sahne performansı ile devam etti. Saz ekibi eşliğinde Görsel Sanatlar Öğretmeni Merve Çekceoğlu, Özel Eğitim Öğretmeni Nursel Doğan, Müzik Öğretmeni Mustafa Akkuş, Müzik Öğretmeni Yasin Özçelik, Türk müziğinin sevilen eserlerini seslendirdi.

KMÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Terapi ve Rehabilitasyon Bölümünün hazırlamış olduğu kısa filmin izlenmesi ile devam eden program, Ermenek Ali Rıza Alıçlı Rehabilitasyon Merkezi ritim grubunun gösterisi ile sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284