Er Egitim Programina Katilan Itfaiye Personeline Sertifikalari Verildi

Karaman Belediyesi itfaiye müdürlügü personeli, Temel Yangin konusunda egitimden geçti.

Er Egitim Programina Katilan Itfaiye Personeline Sertifikalari Verildi

Konya Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesi Baskanligi’nin düzenledigi Temel Itfaiye Er Egitimi programina katilan 52 itfaiye erine sertifikalari düzenlenen törenle verildi.
15-17 Subat tarihleri arasinda düzenlenen seminerde, temel itfaiye er egitimi, yangin, güvenlik, arama-kurtarma, baca yanginlarina ve kimyasallara müdahale gibi konularda itfaiye erleri egitimden geçti. Bugün sona eren seminerin ardindan katilimcilara, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan ve Konya Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesi Baskani Cevdet Isbitirici tarafindan sertifikalari verildi.
Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, “Bu tür seminerlerle çok kritik bir konumda hizmet veren itfaiye personelimizin riski en aza indirerek görevlerini en iyi sekilde yapmalarini amaçliyoruz. Bu noktada bilgi ve tecrübelerini bizimle paylasarak itfaiye hizmetlerinde hizmet kalitemizin artmasinda katki saglayan Konya Büyüksehir Belediyesi Itfaiye teskilatina tesekkür ederim. Temel Itfaiye Er Egitim programina katilan tüm personelimizi tebrik ediyor, çalismalarinda basarilar diliyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284