ERÇEV 19. Genel Kurulunu Yaptı

Ermenek ve Çevresi Kültür ve Sosyal Dayanışma Vakfı’nın genel kurul toplantısı hafta sonunda Selçuk Ecza Holding’in Kuşbakışı Caddesindeki merkezinde yapıldı.

ERÇEV 19. Genel Kurulunu Yaptı

Toplantı Vakıf Başkanı Reşit Keskin’in açılış konuşmasıyla başladı. Daha sonra Divan Başkanlığına Devlet eski Bakanlarından Fikret Ünlü, Yardımcılıklarına ise Vefa Gür ile Mesut Gürbüz getirildi. Başkan Keskin’in faaliyet raporunu okumasının ardından bütçe ile ilgili açıklamaları Haluk Soğukpınar yaptı.
Hilmi Küçüksu, Nuri Güzveli ve Mesut Gürbüz tarafından tarafından hazırlanan denetim raporu, Hilmi Küçüksu tarafından okundu ve Nuri Güzveli mütevellilerin aidat konulularının ödenmesi konusunda daha dikkatli olunmasını talep etti.
ERÇEV’in onur kurulu üyeliklerine Halit Bardakçı ve Mustafa Elitaş seçilirken, Vakfın mütevelli heyeti üyeliklerine ise Halil Akbaş, Talat Seyhan, Halis Atalık ve Halil Ağardan seçildi. 56 olan kurucu ve mütevelli üye sayısı yeni eklenen üyelerle kirlikte 60’a çıkarıldı.
Vakfın doğal üyelerinden Ermenek Belediye Başkanı Uğur Sözkesen, Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur, Başyayla Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu, Güneyyurt Belediye Başkanı Celil Yağız ve Göktepe Belediye Başkanı Osman Talay beldeleri ile ilgili sorunlarını anlatarak çalışmaları hakkında bilgi verdiler.
Yeni Mütevelli üyelerden Aynur Özcan, mütevelli çocuklarının birbirini tanıması ve kaynaşmaları için öneride bulundu. Bu önerisi benimsendi ve projelendirilerek hayata geçirilmesi istendi. Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sonay Gürgen bu konuda üzerine düşen görevi yapacağını söyledi.
Güneyyurt’tan Mükremin Kızılca ve Ermenek’ten Hulusi Oran yaptıkları çalışmalar hakkında kısa bir sunum yaptı. Seçimlere geçildi, eski yönetim ve denetim kurulu listesi aynen kabul edildi.
Divan Başkanı Fikret Ünlü ve Vakıf Başkanı Reşit Keskin, genel kurula yer imkânı sağlayan ve ağırlayan Selçuk Ecza Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sonay Gürgen’e teşekkür ettiler. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284