Erçev’in Bütçe Toplantisi Istanbul’da Yapildi

Ermenek ve Çevresi Kültür ve Sosyal Dayanisma Vakfi (ERÇEV) , 14. Bütçe Genel Kurul toplantisini geçtigimiz hafta sonu Selçuk Ecza Holding’in Istanbul-Altunizade’de bulunan merkezinde yapti. Toplantida Vakfin hedefleri, 2013 yili bütçesi görüsülüp karara baglandi.

Erçev’in Bütçe Toplantisi Istanbul’da Yapildi

Divan Baskanligini Devlet eski Bakani hemserimiz Fikret Ünlü’nün yaptigi toplantida, kâtiplikleri Mesut Gürbüz ve Muhittin Keskin yaptilar.
Vakfin 2013 yili hedeflerini anlatan baskan Resit Keskin, konusmasinin basinda genel kurulu agirlayan Selçuk Ecza’nin Yönetimi Kurulu Baskani Ahmet Kelesoglu ve Genel Müdür Sonay Gürgen’e tesekkür etti. Keskin, uzun süredir düsündükleri ve bir türlü gerçeklestiremedikleri Vakif merkezi için 330.000-TL’ye Bostanci dört yolda yeni bir yer aldiklarini, bu yerin alinmasinda Yönetim kurulu üyeleri ve Osman Koçak’in büyük katkisi oldugunu belirterek binanin iç tadilatinin Sahin Özcan tarafindan yaptirildigini ve kisa bir süre sonra açilisini yapacaklarini, yer satin alma nedeni ile bu yil ancak yeni ögrencilerden 56’sa burs verebildiklerini, toplam bazda 2012–2013 egitim ögretim yilinda sekiz ay boyunca 195 ögrenciye burs vereceklerini ve bununda rakam olarak 156.000 TL oldugunu, burs talebinde bulunup da karsilayamadiklari ögrenciler için üzgün olduklarini söyledi.
Keskin, sila Festivalini Ermenek Belediyesi ile birlikte yaptiklarini sünnet çocuklari ve yarismacilari altinla ödüllendirdiklerini, okullara kirtasiye yardimi ve benzer yardimlarda bulunduklarini sözlerine ilave etti.
Vakif çalismalarini degerlendiren Devlet eski Bakani Fikret Ünlü’de ERÇEV’i sivil toplum örgütlerinin üstünde bir kurum olarak degerlendirerek “Öyle bir dayanisma içindesiniz ki üniversitelerde arastirmaya deger, tez konusu bir yapiniz var” dedi.
Toplanti vakif üyelerinin yil boyunca yaptiklari çalismalarla ilgili verdikleri bilginin ardindan verilen ögle yemegi ile sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284