Eregli Pankobirlik Seçimleri Yapiliyor

Eregli Pankobirlik seçimleri 14 Agustos Persembe günü Birlik merkezinde yapilacak. Ilimizin taninmis simalarindan Kilbasan Köyü Muhtari Zekeriya Özermis’in de bulundugu Akbel grubunun ipi gögüslemesi bekleniyor.

 Eregli Pankobirlik Seçimleri  Yapiliyor

Hem çiftçi hem Ticari alandaki söz sahibi üyelerden olusan güçlü yönetim kuruluyla dikkat çeken Akbel A.S Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Akbel, Eregli Panko Birlik Baskanligi yarisinda en güçlü adaylardan görünüyor. Baskan Adayi Akbel, Karapinar Ticaret Borsasi Baskani ve çiftçi Nazim Sezer, Harita ve Kadastro Mühendisi ve çiftçi olan, Eregli Pankobirlik eski Baskani Sezai Özbudak’in yegeni Duran Özbudak, Eregli Bugday Pazari Esnafi ve çiftçi Mehmet Özkoç ve Barata Tarim Yönetim Kurulu Baskani ve Kilbasan Köyü Muhtari Zekeriya Özermis’ten olusan güçlü bir kadroyla yola çikiyor.

“Hizmet için yola çiktik” diyen Akbel Grubu yeni dönemde yönetimle birlikte, çiftçinin yaninda, çiftçinin savunucusu olmayi amaçliyor. Hizmet için Yola Çiktik Akbel Grubu’nun Karaman temsilcisi Barata Tarim Yönetim Kurulu Baskani ve Kilbasan Köyü Muhtari Zekeriya Özermis, Karaman çiftçisini temsil etmekten onur duydugunu bildirdi ve sunlari söyledi: “Yillardir pancar ekiciligi ve Pancar bosaltma makinelerinin isletmeciligiyle olan, sektördeki varligimla kazandigim tecrübelerimle yönetim kurulunda basari saglayacagima inaniyorum. Hedefim Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin daha ileri gitmesine ve çiftçiye yapilacak hizmetin gelismesine katki saglamaktir. Mustafa Akbel Baskanligindaki yönetim kurulumuzla birlikte siz degerli Pankobirlik ortaklarindan desteklerinizi bekliyoruz. Saygilar sunariz.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284