Eregli`de Bir Aileye Musallat Olan Cin Hayatlarini Karartti

Konya`nin Eregli ilçesinde bir aile, kendilerine cin musallat oldugunu iddia ederek yetkililerden yardim istedi.

Eregli`de Bir Aileye Musallat Olan Cin Hayatlarini Karartti

Edinilen bilgiye göre, Eregli'nin Kazanci mahallesinde ilginç bir olay meydana geldi. 44 yasindaki Filiz Ü. bir gece esiyle yatarken ev içerisinde birini gördügünü söyledi. Esi yaninda yatmasina ragmen kapida esine benzer birini gördügünü öne süren Filiz Ü, korktugunu söyledi.
Olayi anlatan Filiz Ü., sunlari kaydetti:
"Her gece geliyor bana musallat oluyordu. Basimda uyusma oldu. Artik Kelime-i Sahadet getiremiyordum ama hocaya gittikten sonra düzelmeye basladim. Yine ara sira basimda uyusmazlik oluyor, bu tür seylerle hiç ugrasmadim. Bu sürede Karaman'a tasindik, iki ay kaldiktan sonra yeniden geldik. Yasadiklarimdan sonra psikolojim bozuldu, sinirlenip her tarafi kirip dökmeye basladim. Tedavim için esim ev içerisinde bulunan bütün esyalari satti. Simdi ev esyasiz, çocugum okulsuz, esim issiz kaldi."
"ESIMIN SESI DEGISIK ÇIKIYORDU"
Esinin yasadiklarini anlatan 47 yasindaki Necmi Ü. ise, "Bir gece kalktigimda esimi disarida gördüm. Donup kalmisti. 'Ne oluyor?' dedim, 'Basimdan çekil sen kimsin' dedi. Ben de korkup komsuma gittim. Gelen komsum dua okumaya basladi. Esimin sesi degisik geliyordu. Ben çok korktum. Allah'a çok yalvardim. Esim dua okuyan arkadasa saldirmaya basladi. Ondan sonra eve girdi. Bana, 'sen kimsin ben Mahmut'la evliyim dedi. Yasanilan olay üzerine Karaman'a tasindik. Karaman'da hocalara gittik, Halkapinar'a gittik. Elimde bir sey kalmayinca evimdeki esyalari sattim. Komsular korkmaya basladi. Esimin hastaligi bizi perisan etti. Sattigimiz esyalardan gelen parayi tedavi için harcadik. Simdi bes parasiz yasiyoruz. Duyarli insanlardan ikinci el esya ve bana is istiyorum" diye konustu.
Yasanilan olaylardan etkilenen 12 yasindaki G.Ü. ise, altinci sinifta okudugunu su an imkansizlik yüzünden devam edemedigini ve tekrar okula gitmek istedigini söyledi.
AILEYE YARDIM EDEN HOCA KONUSTU
Konya'nin Eregli ilçesinde cinlerin musallat oldugu aileye ilk yardim eden kisi 86 yasindaki Nuri Günseven oldu. Evde otururken komsusunun geldigini anlatan Günseven, söyle konustu:
"Necmi kardesimiz geldi 'Hocam benim hanimima bir haller oldu bir gidelim yardimci ol' diyerek yardim istedi. Ben de gittim hakikaten hanimefendi perisan bagirip çagiriyordu. Oturdum Kur'an-i Kerim'den bazi sureler okudum. Allah'im hastamiza sifa ver diyerek dua ettim. Hanimefendi bana bunaliyorum diyerek derdini anlatti. Doktora götürün diyerek yardimci oldum."
Hastanin bu duruma düstügü için çok dua okumasi gerektigini ifade eden Nuri Günseven, "Sadece Allah'tan sifa istemesi gerekiyor. Ailenin durumu iyi degil. Vatandaslar yardimci olursa uygun olur" dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284