Erenoglu: “Çalisanlar Yaptigi Isten Tat Almali; Aldigi Tat Ta Yüzüne Yansimali”

Dr. Ayhan Erenoglu Eylül ayi Verimlilik Degerlendirme toplantisinda yaptigi konusmada; Birligimize bagli saglik tesislerinde görev yapan her kademedeki çalisanin yaptigi isten, verdigi hizmetten dolayi tat almasi gerektigini belirterek “yaptigi isten dolayi duydugu haz da yüzüne yansimali, tatli dilli güleç yüzlü olmali” dedi.

Erenoglu: “Çalisanlar Yaptigi Isten Tat Almali; Aldigi Tat Ta Yüzüne Yansimali”

Her ay düzenli olarak Karaman Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreterligi tarafindan düzenlenen Verimlilik Degerlendirme Toplantilarindan biri bugün Genel Sekreterlik Toplanti Salonunda gerçeklestirildi.
Genel Sekreter Dr Ayhan Erenoglu konusmasinda Karaman’da kamu hastanelerinde asik suratli çalisilmamasini, bu konuda hastane yöneticilerinin ve idari kadrodakilerin rol model olmalari gerektigini ifade etti. Dr. Erenoglu “Eger çalisanlarimiz güler yüzlü, hürmetkâr degilse sorumlu biz yöneticileriz. Özveriyle, samimi yapilan her is karsiliginda mutlaka karsi tarafi mutlu edersiniz ve hayir duasini alirsiniz. Hasta karsilamadan baslayarak temizlik, hasta bakimi, teshis ve tedavi asamalarinda çalisan tüm personelin severek islerini yapmalarini, yapmis olmak için yapmamalarini istiyoruz ve bunu bekliyoruz.” Seklinde konustu.
Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu ekip olmanin yararlarina da deginerek, ortada basari varsa tek kisinin degil mevcut ekibin çalismalarindan ortaya çiktigini vurguladi. “Ekiptekiler ayni dili konusmali. Ayni dili kullanmaya baslayan ekip üyeleri birlik ve beraberligi de yakalamis demektir” diye konustu.
Karaman Devlet Hastanesinde Kasim ayinda ilk kardiyovasküler cerrahinin( by pass) yapilacaginin haberini salondakilerle paylasan Dr. Ayhan Erenoglu geçtigimiz günlerde Ankara Yüksek Ihtisas Egitim ve Arastirma Hastanesine gerçeklestirdikleri ziyaretten bahsetti. Kalp Damar Cerrahisi Kliniginden 2 hocanin ilimize gelerek ilk vakayi birlikte alacaklarinin altini çizdi. “By pass ekibimiz çok heyecanli ve istekli. Diger personelin de egitimleri tamamlaniyor. Karaman da insallah saglikta güzel islere hep birlikte imza atacagiz” dedi.
Eylül ayina ait Verimlilik Degerlendirme Toplantisi kurumlarin sunumlariyla devam etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284