Erenoğlu İçin Pişi Yapıp, Helva Dağıttılar

29 Nisan’da meslektaşlarıyla gittiği hala saha maçı sırasında kalp krizi geçiren ve 3 gün süren yaşam mücadelesini 1 Mayıs sabahı kaybeden Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu’nun ruhu için sağlık çalışanları tarafından pişi yapıldı ve helva ile birlikte dağıtıldı.

Erenoğlu İçin Pişi Yapıp, Helva Dağıttılar
Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı kurumlarda görev yapanlar Genel Sekreterlerinin vefatının şokunu atlatamazken O’na olan sevgilerini ve bağlılıklarını da göstermeye devam ediyorlar.
 Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlunun kalp krizi geçirmesinin ardından sevenleri tarafından başlayan dualar, hatimler vefatıyla birlikte devam etti. Cenaze töreninin ardından sağlık çalışanları tarafından hatimler yapıldı, dualar paylaşıldı, gruplar halinde okumalar yapıldı. Karaman Devlet Hastanesi sağlık çalışanları, vefatının ardından ilk cumasında pişi yapma geleneğini, Genel Sekreter Ayhan Erenoğlu içinde yerine getirdiler.
Kendi imkânlarıyla, sabahın erken saatlerinden itibaren pişiler yapılarak, helvalarıyla birlikte Genel Sekreterlik Kurumu, Ağız Diş Sağlığı Merkezi ve Karaman Devlet Hastanesi çalışanlarına gönderildi. Diğer taraftan yine sağlık çalışanları tarafından yapılan hatimlerin duası Devlet Hastanesi Mescidinde yapıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284