Erenoglu: Isini Yapan Herkes Kardesimdir

Karaman Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreterimiz Dr. Ayhan Erenoglu ve ekibi çalismalarina son hizla devam ediyor.

 Erenoglu: Isini Yapan Herkes Kardesimdir

Agiz ve Dis Sagligi Merkezi’nde çalisan Dis Hekimleri ve dis teknisyenleri ile toplanti yapan Dr. Erenoglu, personellerle tek tek tanisti. Sik sik sakalasarak rahat bir tavir sergileyen Dr. Erenoglu, davetine icabet ederek toplantiya katilanlara tesekkür etti.

Ekip arkadaslarini ADSM personelleri ile tanistiran Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu, “Karaman’a hizmet etmeye ve çalismaya geldik. Sizlerden de ayni çalisma azmini ve beraber hareket etmenizi bekliyoruz. Bizlere yardimci oldugunuz sürece, sizleri sirtimizda tasiriz. Çünkü bizler, sizin için buradayiz. Elimizden gelen her seyi birlikte yapacagiz, bir insanin hayir duasini almak kadar onurlu ve güzel bir olay olamaz, o nedenle biz de bunun bilincinde olarak çalisacagiz. Biz ekip olarak, sürekli dolasiriz ve sizleri sik sik ziyaret ederiz. Amacimiz asla sizleri rahatsiz etmek degil, tam aksine sizin ve vatandaslarin rahat etmesini saglamak ve sikintilariniza ortak olmaktir. Kendinize ve yakininiza yapmayacaginiz hatalari hastalariniza lütfen yapmayiniz ve kaliteli malzemeler kullaniniz. Bu nedenle teknikerlerimize çok is düsüyor biliyoruz. Dolgu ve protez konusunda özellikle çok titiz davranacagiz. Her türlü fikirlerinizi ve görüslerinizi dinlemeye haziriz, kapimiz hepinize sonuna kadar açiktir” dedi. Isini yapan herkesin kardesi oldugunu belirten Genel Sekreter Erenoglu, “Yaptigimiz isin mükemmel olmasi meslegimize olan saygimizi arttiracak ve bizlere güzellik katacaktir” dedi.
Dr. Erenoglu, Agiz ve Dis Sagligi Merkezi projesinin de incelenmeye basladigini ve herkesin görüslerine ihtiyaci olacagini söyledi. Karsilikli fikir alisverisinde bulunulan tanisma toplantisi oldukça güzel ve samimi geçti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284