Ermenek Belediyesi’nden Ödüllü Kompozisyon ve Resim Yarışması

Ankara Ermenek Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından “Avrasya Kütüphaneciler Derneği” ve “Ermenek Belediyesi” ortaklığında ödüllü kompozisyon ve resim yarışması düzenlenecek.

Ermenek Belediyesi’nden Ödüllü Kompozisyon ve Resim Yarışması

Konuya yönelik olarak Ermenek Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada “Çocuk Edebiyatı ve Okuma Kültürü etkinlikleri çerçevesinde “1.Uluslararası Taşeli Karamanoğlu Mehmet Bey Kültür ve Sanat Festivali” kapsamında, Ermenek, Sarıveliler ve Başyayla İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine bağlı lise öğrencilerimizin katılabileceği “Taşeli ve Ermenek’in Doğal Güzellikleri” konulu resim yarışması ve “Ses Bayrağım Türkçem” konulu kompozisyon yarışması düzenlenmiştir. Adaylar başvuru şartnamesi doğrultusunda 02 Temmuz 2018 tarihine kadar Ermenek Belediyesine başvurabilirler. Ayrıca adaylar yarışma şartnamelerine ilişkin daha detaylı bilgiye www.ermenek.bel.tr/resim-ve-kompozisyon-yarismasi/ linkinden ulaşabilirler” denildi.
“Taşeli ve Ermenek’in Doğal Güzellikleri” konulu resim yarışması ve “Ses Bayrağım Türkçem” konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren birinciye 1.500,00 TL, ikinciye 1.000,00 TL ve üçüncüye 500,00 TL ödül verileceği bilgi edinildi. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284