Ermenek Sosyal Yardimlasma Vakfina Personel Alinacak

Ermenek Kaymakamligina bagli Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi’na bir adet yardimci hizmetli görevlisi personel alinacak.

Ermenek Sosyal Yardimlasma Vakfina Personel Alinacak

Alinacak personelin Ermenek nüfusuna kayitli olmasi ve 6 aydan beri araliksiz Karaman il sinirlarinda ikamet ediyor olmasi sartinin yani sira yardimci Hizmet Görevlisinde Üniversitelerin 2 yillik Meslek Yüksek Okullari bünyesinde Egitim veren (Muhasebe ve Vergi Uygulamalari, Bilgisayar Teknolojileri, Bilgisayar, Bilgisayarli Muhasebe, Bilgisayar Programciligi, Bilgisayar Teknolojisi Programlama ve Vergi Uygulamalari) bölümlerinden mezun olmak, Açik Ögretim Fakültesi bölümleri ile Uzakta Egitim Bölümleri müracaatta bulunamaz..Tercihen iyi derecede Ingilizce bilmek. ÖSYM tarafindan yapilan 2010-2011 KPSS puan tür (P3)' ten en az 60 puan almis olmak sartlari da araniyor.
Basvurularin 14 Eylül günü saat 17.30’a kadar Ermenek Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi’na sahsen yapilmasi istendi.
Basvurulari kabul edilen adaylarin isimleri 19 Eylül tarihinde Kaymakamligin internet sitesinde ilan edilecek. Mülakat tarihi ise 21 Eylül Cuma olacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284