Ermenek’te 10 Kasım Törenleri

Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK` ün aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümü nedeniyle yurt genelinde olduğu gibi Karaman Merkez Ermenek İlçesinde düzenlenen törenle anıldı.

Ermenek’te 10 Kasım Törenleri

10 Kasım için ilçemizde ilk tören, Hükümet Meydanında Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başladı. Saat 09.05'te, sirenler eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu. Okunan İstiklal Marşıyla birlikte, bayraklar yarıya indirilmesi ile anıttaki tören sona erdi. 
10 Kasım törenleri Ahmet Keleşoğlu Kültür merkezinde Ermenek Fikriye ve Mehmet Çakır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan program ile devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasından sonra öğrenciler tarafından hazırlanan şiirlerin okunması, video gösterimi ve akabinde oratoryo gösterilerinin ardından program son buldu. 
Törene, İlçe Kaymakamımız Hacı Osman Hökelekli, İlçe Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı, Cumhuriyet Başsavcısı, Adalet Komisyonu Başkanı, İlçe Parti Başkanları, Daire Amirleri, Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Öğrenci ve Öğretmenlerle birlikte vatandaşlarımız katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284