Ermenek’te “BEBESTAD” Atletizm Festivali Yapıldı

Karaman’ın Ermenek ilçesinde “BEBESTAD” projesi adı altında eğlenceli atletizm festivali düzenlendi.

Ermenek’te “BEBESTAD” Atletizm Festivali Yapıldı

Ermenek’te Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile “BEBESTAD” projesi adı altında 6-12 yaş grubu çocuklara eğlenceli atletizm festivali düzenlendi. İlçe Zehra Galip Sumra Atatürk İlkokulu’nda bu yıl ilki düzenlenen projeye koşu, atlama ve atma kategorilerinde toplam 240 öğrenci katıldı.

Öğrencilerin atletizm yapmasındaki kazanımları olan, kişisel gelişimin, fiziksel aktivitelerinin, maceracı özelliklerinin ve sosyal etkileşimlerini ortaya çıkarmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlik yarışan öğrenciler ortaya koydukları performansla göz doldurdu.

Proje kapsamında dereceye giren takımlara ödülleri Belediye Başkan Yardımcısı Salih Erkmen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bekir Açıkgöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş İlkıdır ve Şube Müdürü Hasan Açıkgöz tarafından verildi.

Ermenek’te sportif faaliyetlerin aralıksız devam ettiğini belirten Açıkgöz,” İlçemizde bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz “BEBESTAD” projesi kapsamında çocuklarımızın iyi vakit geçirerek bedensel ve ruhsal olarak gelişimlerine katkı sunmak istedik. Proje içerisinde yer alan tüm öğrencilerimize ve projenin gerçekleşmesinde emeğin geçenlere teşekkür ediyorum. İlçemizde sportif faaliyetlerimiz devam edecek” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284