Ertugrul Çaliskan, Baskanlik Koltuguna Oturdu

30 Mart Mahalli Yerel Seçimlerinde ilimiz Belediye Baskanligini kazanan AK Parti adayi Ertugrul Çaliskan, mazbatasini aldiktan sonra Karaman Belediyesi`nde düzenlenen devir teslim töreni ile görevine basladi.

Ertugrul Çaliskan, Baskanlik Koltuguna Oturdu

Eski Belediye Baskani Kamil Ugurlu ve birçok vatandas ile partililer yeni seçilen Ertugrul Çaliskan’i belediye önünde karsiladi. Devir teslim töreninde katilan AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün burada yaptigi konusmada, “Su an mutlu bir ani hep birlikte yasiyoruz. Türkiye’nin en önemli seçimlerinden birisi olan yerel seçimler milletimizin sagduyusu sayesinde Türkiye’nin güvenden ve istikrardan yana önünün açildigi bir seçim sürecini yasadik. Milletin iradesini gasp etmek, Türkiye’nin ufkunu karartmak isteyen kötü senaryolar vardi. Gerek disaridan gerekse içeriden, bu senaryo sahipleri Türkiye’nin önüne set çekme, milletimizin kutlu yürüyüsünü engellemek için birçok girisimlerde bulundular. Ama milletimiz buna itibar etmeyerek, akli selim davranarak Basbakanimiz ve AK Parti'ye sahip çikmistir” dedi.
Eski Belediye Baskani Kamil Ugurlu’da, "Son derece mutlu bir gündeyiz. Her ayriligin ucunda kiyisinda bir hüzün vardir. Ama bu ayrilisin ucunda en küçük bir hüzün yoktur. Gönül rahatligiyla burayi terk ediyoruz. Çünkü burayi teslim ettigimiz arkadasim, bu ise yerine getirebilecek kabiliyete sahip bir kisidir" diye konustu.
Yeni seçilen Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan ise, "Çok güzide bir belediye baskani ile çalismak bize nasip olmustur. Yaptigi çalismalarla sehrimize ufuk ve vizyon kazandirdi. Önemli bir seçim sürece geçirdik. Karaman halki bizi hep saygi ve sevgiyle karsiladi. Bizimde onlara saygimiz ve sevgimiz sonsuzdur. Biz Karaman’in belediyesiyiz, oy versinler vermesinler hep birlikte bu sehri Türkiye’nin cazibe sehri haline getirecegiz. Ben buradan belediye baskanimiz olmak üzere tüm partililerimize çok tesekkür ediyorum" seklinde konustu.
Yapilan konusmalarin ardindan hep birlikte dua edildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284