Eski Cep Telefonlarini Isyerinde Sergiliyor

Karaman’da bir telefon bayisi en eskisi 20 yillik olan degisik modellerdeki eski cep telefonlarini is yerinde olusturdugu vitrinde sergiliyor.

Eski Cep Telefonlarini Isyerinde Sergiliyor

27 yildir telekomünikasyon sektöründe oldugunu ve açtigi yeni isyerinde eski telefonlari sergilemek üzere bir vitrin olusturdugunu söyleyen Mustafa Eroglu, “Vitrine ilk olarak elimde bulunan bir kaç tane eski telefonu koydum. Daha sonra beni taniyan arkadaslarim ellerinde bulunan eski cep telefonlari bana verdiler ve vitrin zenginlesti" dedi.
Türkiye’ye cep telefonunun 20 yil önce girdigini belirten Eroglu, su anda burada bulunan çogu cep telefonu teknolojiye yenik düserek çalismiyor. Burada bulunan telefonlarin en yenisi ise 10 yilliktir diye konustu. Isyerine gelen müsterilerin vitrindeki eski cep telefonlari ilgiyle incelediklerini anlatan Eroglu, müsteriler cep telefonlari ilk çiktiginda çok büyük paralar verdiklerini ve daha sonra bir kismini çöpe attiklarini bir kisminin ise halen evde bulundugunu söyleyerek sergilenmesi için bize vermek istediklerini söylüyorlar. Bu vitrini gören bazi müsteriler ise eski günleri hatirlayarak adeta nostalji yasiyor" dedi.
ESKI TELEFONA BIN EURO VERDILER
Bir müsterisinin vitrinde bulunan bir cep telefonu için tam bin Euro para verdigini anlatan isyeri sahibi Mustafa Eroglu, bu telefonu rahmetli olan çok yakin bir dostunun hediye etmesinden dolayi satmadim satmayi da düsünmüyorum çünkü benim için manevi degeri büyüktür" diye konustu.
Vitrinde yer alan telefonlardan en eskisinin 20 yillik oldugunu da ifade eden Eroglu, ilk çiktiginda 2 bin dolarin üzerinde satilan cep telefonlarinin artik vitrinini süsledigini sözlerine ekledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284