Esnaf Odalari Birliginde Yeni Baskan Bayram Uysal Oldu

Ilimiz Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskani Ahmet Yenilmez’in geçirdigi karaciger nakli sonrasinda hayatini kaybetmesinin ardindan Oda Baskanligina getirilecek ismin kim olacagi merak ediliyordu.

 Esnaf Odalari Birliginde Yeni Baskan Bayram Uysal Oldu

Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi yönetimi toplanarak yaptiklari seçim sonunda Birlik Baskanligina ayni zamanda birligin Baskanvekilligi görevini yürüten Bayram Uysal’i seçti. Ayni seçimde yönetim kurulu üyeligine ise birinci yedek üye Hasan Ugurelli getirildi.

Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi Baskanligina seçilen Bayram Uysal yaptigi açiklamada, “Birlik Baskanimiz degerli insan Ahmet Yenilmez’in vefati nedeniyle yönetim kurulumuzda meydana gelen eksilmeden dolayi, 28 Ekim Sali günü yapilan yönetim kurulu toplantisinda 5362 sayili kanunun 53 ve 54. maddeleri geregince yapilan islemler sonucunda belirlenen yönetim kurulu görev dagilimi yaptik” dedi.
Bayram Uysal’in baskanligindaki Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi’nde yapilan görev dagilimina göre, Yönetim Kurulu Baskan vekilligine Cemal Özbay, Yönetim kurulu üyeliklerine ise Ibrahim Aktas, Suayip Dik, Hasan Ugurelli getirildi.
Diger taraftan Birlik Baskanliginin yani sira Firincilar, Lokantacilar, Pastacilar ve Gida Maddesi Üreten Isyerleri Esnaf Odasi Baskanligi’ni da yürüten merhum Ahmet Yenilmez’in yerine oda yönetimi 27 Ekim Pazartesi günü aldigi kararla Alaaddin Divleli’yi baskanliga, baskanvekilligine Bayram Can’i, yönetim kurulu üyeliklerine de Bahaddin Akyürek, Mehmet Ali Erkabaktepe, Yusuf Akpinar, Ömer Gürses ve Izzet Balta’yi getirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284