Esnaf Ve Sanatkara Uygun Kosullarda Kredi

Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi Baskani Bayram Uysal, faizsiz esnaf kredileri ile ilgili açiklamalarda bulundu.

Esnaf Ve Sanatkara Uygun Kosullarda Kredi

Uysal yaptigi açiklamada, “Türkiye Esnaf ve Sanatkârlari Konfederasyonumuz tarafindan 16.12.2015 tarih ve 86 sayili genelgeyle duyurulan “Faiz Indirim Orani” ile ilgili esnaf ve sanatkârlarimiza Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi araciligiyla, Halk bankasi tarafindan verilecek 30.000.-TL limitli sifir faizli kredilerden yapilan kesintilerde yeni düzenlemeler yapilmistir. Buna göre;
* % 1.00 – Bloke Sermaye Kesintisi (alinan kredi üzerinden)
* 250.-TL Yillik Kooperatif Masraf Karsiligi: (ilki kredi kullandirim tarihinde ve kredi vadesi boyunca takip eden yillarda her yil için maktu 250.-TL tahsil edilecektir)
* 250.-TL Yillik Banka Komisyonu: Ilki kredi kullandirim tarihinde ve kredi vadesi boyunca takip eden yillarda her yil maktu 250.-TL otomatik olarak tahsil edilecektir.
* Zorunlu Sigorta Bedeli (Bankadan kredi alimi sirasinda, kredi miktarina ve krediyi alan esnafin yasina göre degismektedir. Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligimize bagli Odalarimiza üye Esnaf ve sanatkarlarimiza önemle duyurulur”dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284