Esnaf Ziyaretleri Sadece Karamanla Sınırlı Kalmadı

Karaman merkezde covid-19 tedbirleri kapsamında yürütülen denetimlerin saha çalışmalarında kimi zaman pazarda, kimi zaman hastanede, kimi zamansa sokakta vatandaşlarla buluşan Vali Mehmet Alpaslan Işık Kâzımkarabekirli esnafları ziyaret etti.

Esnaf Ziyaretleri Sadece Karamanla Sınırlı Kalmadı

Kâzımkarabekir Kaymakamı Muhammed Enes Çıkrık, Ayrancı Kaymakamı Evren Çakır, Ermenek Kaymakamı Hacı Osman Hökelekli, Sarıveliler Kaymakamı Ayşegül Efe ve daire müdürlerinin eşlik ettiği ziyarette esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Işık ziyaret ettiği işyeri sahiplerine Covid-19 ile mücadelenin başarıya ulaşması noktasında mücadelenin taviz verilmeden yürütülmesi gerektiğini söyledi.

İşyeri sahiplerine özellikle fiziki mesafe, maske kullanımı ve masa düzeni konusunda uyarılarda bulunan Vali Işık, işletmelerimizin açılmasıyla hem esnaflarımızın hem de vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılayabildiğini ifade ederek “Yaşanabilecek olumsuz durumlardan titizlikle kaçınmamız gerekiyor. Bu konuda halkımızın desteğini de bekliyoruz. İşyerlerimizin tekrar kapanmaması için hep birlikte mücadelemizi sürdürmemiz gerekiyor” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284