Ev Taşıtacak Olanlar Dikkat!

Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Şehir içi yük ve eşya taşıma araçları anafartalar ortaokulu ve kale ilkokulunun olduğu yere taşındı.

Ev Taşıtacak Olanlar Dikkat!

Uzun süredir İmaret Mahallesi –Gazidükkan Mahallesinin birleştiği Eski Buğday Pazarı (Odun Pazarı) nda faaliyet gösteren Karaman Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Üyesi de olan Sehir İçi yük ve eşya taşıma işi ile uğraşan esnaflarımızın araçları daha geniş bir mekan olan, Hatuniye Medresesinin yanında bulunan ve bu yıl yıkımı gerçekleştirilen Anafartalar Ortaokulu ile, Kale İlkokulu’nun bulunduğu ve belediyemiz tarafından zemini kumlanan yere taşındılar. Ağustos-2019 tarihinden buyana yeni yerlerinde hizmet vermekte olan Şehir İçi Yük ve Eşya taşıyıcısı esnaflarımıza yeni yerlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.
Şehir İçi yük ve eşya taşıyıcısı esnaflarımızın belediye başkanımız Savaş Kalaycı’dan da bir istekleri var. “Şehir İçi Yük ve Eşya Taşayıcı esnafları olarak yaklaşık 40-50 kişi burayı kullanmaktayız. Sağ olsun Belediye başkanımız bu geniş ve güzel mekanı bizlerin ve karaman halkının hizmetine verdi. Bizler de eski yerimizi boşaltarak otopark olarak kullanılmasına yardımcı olduk. Ancak burada oturacağımız bir mekan, su ve tuvalet bulunmamaktadır. Bizlerin sayın belediye başkanımızdan isteğimiz bu alana oturabileceğimiz prefabrik bir mekan, ellerimizi, yüzlerimizi yıkayacağımız, abdest alabileceğimiz bir lavabo ve ihtiyaçlarımızı giderebileceğimiz bir tuvalet yapılmasıdır. O nedenle belediye başkanımızın bizlere bu konuda yardımcı olmasını istiyoruz.”dediler.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284