Evcen, Anamur’da Karamanogullarini Anlatacak

1989-1999 yillari arasinda iki dönem Belediye Baskanligi yapan ve Karaman’daki güzelliklere parmak basan Belediye Baskani Yasar Evcen, Anamur’da bir panele katilacak.

Evcen, Anamur’da Karamanogullarini Anlatacak

Anamur’a gitmeden önce gazetemiz bürosuna gelerek sohbette bulunan Evcen, “Klikya’nin Taseli olmasinda Karamanogullari yeri, konumu ve önemi konulu panele davet edildim. 15 Subat Cuma günü aksami Anamur’da olacagim. Karamanogullarini ve Yunus Emre’yi anlatacagim. Türkçe konusunu ele alip Belediye Baskanligi yaptigim dönemde bu konudaki eylemli çalismalarimizi ve raporlari sunacagim. Anamur Kültür Dernegi ve Belediyesinin üstlendigi “3. Taseli Kültür Sohbetleri” panelinin sonuçlarini önümüzdeki hafta içerisinde yine KGRT kuruluslari araciligiyla Karamanli hemserilerime aktaracagim” dedi.
Anamur Belediyesi Meclis Salonunda yapilacak olan panele Yasar Evcen’in yani sira Ermenek Balkusan Köyü Karamanoglu Mehmetbey Dil ve Kültür Dernegi Baskani Habib Çaliskan ile Gülnar ilçesi yazarlarindan Saadet Bilir’de konusmaci olarak katilacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284