Eylül Ayi Personel Toplantisi Yapildi

Ilimiz Müftülügü “Eylül Ayi Personel Toplantisi” 15 Eylül 2015 Sali günü Piri Reis Kültür Merkezi’nde Il Müftüsü Nuri Degirmeci baskanliginda yapildi.

Eylül Ayi Personel Toplantisi Yapildi

Iki oturum seklinde gerçeklestirilen toplantinin sabahki ilk oturumuna Il Müftü Yardimcilari Ali Abay, Mustafa Kinay, vaizler, imam-hatip ve müezzin-kayyimlar katilirken, ögleden sonraki ikinci oturumuna ise Kur’an Kursu ögreticileri katilim gösterdi.
 Özdogru Camii Imam-Hatibi Selim Yerli’nin Kur'an-i Kerim tilaveti ile baslayan “Eylül Ayi Personel Toplantisi”nda Il Müftülügü Toplanti Gündemi, Vekâlet Yoluyla Kurban, 2015 Yili Kurban Hizmetlerinin uygulanmasina dair teblig, 2015 yili Camiler ve Din Görevlileri Haftasi Etkinlikleri, Gaziler Haftasi konulari konusuldu.
Konya Orman Bölge Sube Müdürü Orman Yüksek Mühendisi Mehmet Bozgan’in da katildigi toplanti yanginin tanimi, orman yanginin nedenleri, önleyici tedbirler, mücadele metotlari, orman yanginlariyla mücadelede uyulmasi gereken güvenlik tedbirleri gibi konular hakkinda da katilimcilara bilgiler verilmesi ile sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284