Fabrika İşçilerinden Merhamet Kampanyasına Destek

İlimizde faaliyet gösteren bir süt fabrikasında çalışan işçiler, fabrikanın kendilerine vermiş olduğu süt istihkaklarını bağışlayarak örnek bir davranışa imza attılar.

Fabrika İşçilerinden Merhamet Kampanyasına Destek

İlimizde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları tarafından, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Zeytin Dalı Operasyonu ile teröristlerden temizlenen Afrin bölgesinde yaşayanlar için hayatı normale dönüştürme çalışmalarına yönelik ve uzun süren kuşatma ve saldırıların ardından Doğu Guta’dan tahliye edilerek güvenli bölgeye sığınan savaş mağduru çocuk ve kadınlar için “Rahmet Aylarında Merhamet Ol” sloganıyla bir kampanya başlatılmıştı.

Un ve Acil Gıda Yardım kampanyasına duyarsız kalmayan Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren süt fabrikasının işçileri, kendilerine verilen aylık süt istihkaklarını mesai çıkışında yardım  kampanyası için bağışladılar. Öz Gıda İş Sendikası İş Yeri Temsilcisi Ahmet Türedi tarafından yapılan açıklamada Peygamber Efendimizin “Komşusu açken tok yatan bizden değildir.” sözüyle lokmayı paylaşmanın da gerektiği zamanlar olduğu vurgulanarak yakın ya da uzak her ihtiyaç sahibine elinden geldiği nispette yardımcı olmaya çalıştıkları dile getirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284