Facebook Parali Oldu...

Facebook`ta arkadas listenizde olmayan kullanicilara mesaj göndermek isterken bu uyari ile karsilasabilirsiniz.

Facebook Parali Oldu...

Sosyal medya devi Facebook üzerinde mesaj göndermenin ücretli olacagi bir süredir konusuluyordu. Bugün Facebook kullanicilarinin karsilastigi bir mesaj uygulamanin basladigini gösterdi. Facebook arkadas listenizde olmayan bazi kullanicilara mesaj atmak istediginizde bu mesaji 0,53 TL ödeyerek karsidaki kisinin Gelen Kutusuna gönderebilecegini belirtiyor. Kullaniciya alternatif bir yol da sunan Facebook, kullanicinin bu teklifi kabul etmemesi durumunda kisiye mesaji 'Diger' klasörüne gönderebilecegini belirtiyor.
'Diger' klasörü nedir?
Facebook Diger klasörü ile ilgili su bilgileri vermekte. Diger klasörünüz, gelen kutunuza düsmemesi için filtrelenen mesajlari ve e-postalari bulacaginiz yerdir. Filtre tercihinizi dogrudan gelen kutunuzdan degistirebilirsiniz. Diger klasörünüze gitmek için, ana sayfanin sol tarafindaki Mesajlar'a tiklayin. Ana mesajlar görünümünüzün sol üst kisminda Diger'e tiklayin.
Alternatif mekanizmalar nelerdir?
Facebook üzerinden ücreti ödemeden mesaj göndermek isteyen kullanicilar simdilik kisinin diger sosyal aglarda bulunan profillerinden iletisim kurmaya yönlenebilir. Fakat ilerleyen günlerde Facebook hesabi ile giris yapilan ve sadece mesaj göndermeye olanak taniyan özel arayüzlerin gelismesi de kaçinilmaz görünüyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284