Fadimana Okur: Karaman’in Sesi’ne Nice Yillar

Ilimizde faaliyet gösteren Özel Egitime Muhtaç Çocuklari Koruma Dernegi Baskani Fadimana Okur, gazetemizin kurulusunun 36. yili nedeniyle çiçek gönderip yeni yasimizi kutladi.

Fadimana Okur: Karaman’in Sesi’ne Nice Yillar
Okur, “Karaman’in Sesi Gazetesiyle komsuyuz. Çalismalarini ve Yavuzaslan ailesini yakinen taniyorum. Göster dikleri üstün gayretleri sayesinde basarili olmuslardir. Bu nu yasayarak gözlemleyerek gördük. Dernegimizin faaliyetlerini Karaman’a ulastirmada her türlü fedakârligi göstermislerdir. Zaman zaman da KGRT ekranlarinda tercümanimiz olmustur. Gazeteyi ve gazeteciligi bir santaj araci olarak kullanmamis objektif yayincilikta Karaman’in gözbebegi olmustur. Aranan kurulus olan Karaman’in Sesi Gazetesine nice yillar diler, çalismalarinda basarilar dileriz” dedi.
Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Ekrem Bastug, “Çok uzun yillardan buyana tanidigim Karaman’in Sesi Gazetesi’nde çok büyük ilerlemeler var. Gazeteciligi, basin yasasi ve ahlaki kurallari üzerine monte ederek yapmaktadir. Santajvari haberlerle mücadele eden yayinciligi bir vasita olarak kullanip çikar saglamayan bir kurulustur. Duygu ve düsüncelerimizi Karaman’a dolayisiyla üyelerimize objektif bir sekilde vererek gündemi belirlemektedir. Emegi geçenleri kutlar, basarilar dilerim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284