Fatih Anadolu Lisesi Italya’ya Gidiyor

Avrupa Birligi Egitim ve Gençlik Programlari çerçevesinde hazirlamis olduklari Comenius Projeleri kabul edilen Fatih Anadolu Lisesi Italya’ya gidiyor.

Fatih Anadolu Lisesi Italya’ya Gidiyor

Fatih Anadolu Lisesi Proje Ekibi, Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’nu makaminda ziyaret ederek projeleri hakkinda bilgi verdiler. Ziyarette Fatih Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Öztürk, “Okumak Gelismektir adli projemiz kapsaminda okulumuz proje ekibinden 2 personelimiz ve 2 ögrenci ile 24 Subat-1 Mart tarihleri arasinda Italya’da gerçeklesecek olan proje toplantisina katilacaktir. Proje kapsaminda, toplantiya katilacak diger AB ülkeleriyle toplumlara göre okuma uygulamalarini ve etkilerini tanima; ülkemizi ve insanimizi daha iyi ve dogru tanitma firsati bulacagiz. Ayrica bu projenin, farkli ülkelerdeki kültürleri ve uygulamalari taniyarak egitim kalitesini artirmaya fayda saglayacagina inaniyoruz” dedi.
Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, Fatih Anadolu Lisesi Proje Ekibini agirlamaktan duydugu memnuniyeti dile getirerek, “Insanimiz bu projelerle dünya insani olma yolunda adimlar atmis oluyor. En dogru bilgi edinme yolu kaynagindan ve yerinde görerek bilgi edinmektir. Bu çalismalarla farkli kültürler bir araya gelerek, önyargilara son verilmis olunacak. Ayrica projenin okuma içerikli olusu ayri bir önem arz ediyor. Bu tür proje çalismalari ile okullarimiz hem ülkeler arasi dostluk ve baris köprüleri olusturulmasina katkida bulunulmakta hem de egitim alaninda karsilikli iyi uygulamalari transfer etme sansina sahip olmaktadirlar. Bu anlamli projeyi hazirlayan Fatih Anadolu Lisesi idareci ve ögretmenlerine tesekkür ediyor, çalismalarinizda basarilar diliyorum.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284