Fatih Portakal'dan Geri Adım 

Konya’nın Karaman üniversitesi anonsu sonrası Karamanlıların gündem konusu olan Fatih Portakal Karamanlılardan özür diledi.

Fatih Portakal'dan Geri Adım 

KGRT Karaman sosyal medya uzmanları tarafından hazırlanan ve paylaşılan parodi videosunda önce Fatih Portakal’ın anonsu ardından Karaman’ı bilmeyenlere zehir zemberek sözlerle girişen Meryem Ablanın videosu yer almış ve çok sayıda kişi yorumları ve #fatihportakal etiketlemeleriyle sitemlerini dile getirmişti.

Karaman’ın il oluşu ile ilgili röportajda yolumuzun kesiştiği Meryem Abla’nın yaz dönemindeki “70 plaka diyorum. Hiç kimse bilmiyor. Ben ta Hakkari’nin Artvin’in plakası biliyorum da insanlar 70 plaka Karaman’ı bilmiyor” videosu milyonlarca izlenmiş ve Karaman onun serzeniş videosu ile çok kişinin yüzünde tebessüm yaratmıştı.

Geçtiğimiz günlerde Karaman kamuoyunda çok ses getiren Fatih Portakal Konya’nın Karaman üniversitesi anonsu sonrasında çıkmış olduğu son canlı yayında bir kez daha Karaman konusunu açarak bunun canlı yayın ve hızlı konuşmadan kaynaklandığını belirterek Karamanlılardan özür diledi. “Karaman 70 plaka” diyen Portakal bu benim hatam diyerek bu jestiyle Karamanlıların gönlünü aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284