FETÖ/PDY Operasyonları Kapsamında İkametinde Para Saklayan Kişi Tutuklandı

15 Temmuz akşamı FETÖ/PDY silahlı terör örgütü tarafından yapılan kalkışma hareketi ile ilgili olarak, yürütülen operasyonlar kapsamında Emniyet güçleri yapılan her ihbarı değerlendiriyor.

FETÖ/PDY Operasyonları Kapsamında İkametinde Para Saklayan Kişi Tutuklandı
24 Temmuz Pazar günü Emniyet Müdürlüğü’nce Gevher Hatun Koleji ve Sabah Eğitim Hizmetleri A.Şb’ye ait belge ve paraların Muammer S. İsimli şahsın ikametinde saklanıldığı yönünde alınan bilgi üzerine şahsın Ziya Gökalp Mahallesinde bulunan ikametinde yapılan aramada, Gevher Hatun Kolejine ve Lisesine ait telefon, 3 bin TL para ve flaş bellek ele geçirildi.
Ayrıca ikamette yapılan aramada, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü lideri Fetullah Gülen’in resmi olan kitap ayracı, bir tanesi "F" serili olmak üzere toplam 3 adet 1 Amerikan Doları ele geçirilirken bu Amerikan dolarının 15 Temmuz akşamı FETÖ/PDY silahlı terör örgütü tarafından yapılan darbe girişimi sonucunda yakalanan üst düzey örgüt üyelerinden de ele geçirilen "F" serili 1 Amerikan Doları olduğu, bu dolarların Fetullah Gülen tarafından okunup üflendiği, bu yüzden bereket getirdiğine inanıldığı, Pensilvanya’yı ziyaret eden örgütün üst düzey yöneticilerine Fetullah Gülen tarafından verildiği, örgüt içerisindeki derecelendirmenin bu dolarlardaki seri numaralarına göre yapıldığı, F serisinin ise en üst düzey örgüt üyelerine verildiği anlaşıldı.
Muammer S. isimli şüpheli FETÖ/PDY örgütüne üye olmak suçundan 25 Temmuz Pazartesi günü adli mercilere sevk edilerek çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
 

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2016, 18:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284