Fidanlar Toprakla Bulustu

Vali Murat Koca, “ Bir Kan Bir Fidan ” projesi kapsaminda Vali Hakki Teke Ormaninda düzenlenen fidan dikim törenine katildi.

 Fidanlar Toprakla Bulustu

Vali Hakki Teke ormaninda gerçeklestirilen ve “ Bir Kan Bir Fidan ” projesi kapsaminda düzenlenen fidan dikim programina Vali Koca’nin yani sira KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Vali Yardimcisi Kenan Eskin, Konya Orman Bölge Müdürü Bekir Karacabey, Orman Isletme Müdürü Ismail Çelik, Kizilay Karaman Subesi Baskani Ali Ünlüer, Kamu Kurum ve Kuruluslari çalisanlari, Sivil Toplum Örgütleri üyeleri ve kan bagisinda bulunan vatandaslar katildi.

Vali Murat Koca burada yaptigi konusmada; Karaman'da 6 bin 910 ünite kan bagisini yapildigini dile getirerek 'Vali Hakki Teke Ormaninda fidan dikimi için bulunuyoruz. Burada bulunmamizin sebebi Kizilay'a kan bagisinda bulunan vatandaslarimizin adina birer fidan dikmek. Yilbasindan bugün itibariyle 6 bin 910 ünite Karaman Merkez ve ilçelerinde vatandaslarimiz tarafindan Kizilay'a kan bagisinda bulunulmustur. Su anda biz, bu program çerçevesinde her vatandasimiz adina birer fidan dikiyoruz. Sag olsunlar burada kamu kurum kuruluslari, üniversite ögrencilerimiz, insanlarimiz, sivil toplum örgütleri mensuplari burada el birligiyle bu ise basladik. Bu arada geçtigimiz günler malumlariniz Ermenek'te elim bir kaza meydana geldi. 18 vatandasimiz burada rahmetli oldu. Ayrica bu arkadaslarimizin adina da birer fidan dikiyoruz. Su anda ikisini diktik. Digerlerini de Insallah dikecegiz. Ben vatandaslarimizi Kizilay'a kan bagisina davet ediyorum.
Konusmalarin ardindan Ermenek maden kazasinda hayatini kaybeden 18 isçinin isimlerinin yer aldigi fidanlar toprakla bulusturuldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284