Fikri, Sinai Mülkiyet Ve Inovasyon Paneli Yapilacak

Mevlana Kalkinma Ajansi Karaman Yatirim Destek Ofisi ile Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi tarafindan 18 Nisan Cuma günü saat 14.00’de Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda “Fikri Sinai Mülkiyet ve Inovasyon” konulu bir panel gerçeklestirilecek.

Fikri, Sinai Mülkiyet Ve Inovasyon Paneli Yapilacak

Panelde fikri ve sinai mülkiyet haklari konusunda genel bilgilendirme yapilacak, ilin ARGE ve inovasyon potansiyeli degerlendirilecek, KOBI’lere yönelik iyi uygulama örnekleri ve kamu destekleri açiklanacak ve sinai mülkiyet basvurularinda vekillerin önemi ifade edilecek.
Panelde Prof. Dr. Mehmet Fatih Botsali – Konya Teknokent Eski Baskani– Fikri ve Sinai Mülkiyet Haklari, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Il Müdürü Vehbi Konarili, ARGE Çalismalarinda Kamu-Üniversite – Sanayi Isbirligi ve Sanayi Doktoru Projesi, MEVKA Planlama Uzmani Mehmet Emin Yigitbasi, TR52 bölgesi Inovasyon ve yenilik stratejisi, TOBB Patent ve Marka Vekilleri Meclisi Baskani Mehmet Kaan Dericioglu, Patent – Marka basvurularinda vekilin rolü, Türk Patent Enstitüsü Patent Uzmani Hakan Bayram Sinai Mülkiyete Kamu Destekleri ve Tuna Süt yetkilisi Ahmet Üstündag’da Firmanin ARGE hikayesi konularinda katilimcilari bilgilendirecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284