Firari Katil Zanlisi Koca Karaman`a Getirildi

Karaman’da 7 ay önce evlendigi esini, kafasina vurdugu sert cisimle öldürdükten sonra cesedini yakarak kayiplara karistigi ileri sürülen koca, dün Eskisehir’de bir yakininin evine girerken yakalandi.

Firari Katil Zanlisi Koca Karaman`a Getirildi

Olay, 25 Mart tarihinde meydana gelmis; Elmasehir Mahallesi Fisandun köyü yolunda yola yaklasik 10 metre mesafede bos arazide yanmis bir kadin cesedi gören vatandaslar, durumu jandarmaya haber vermisti. Ihbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri ilk olarak yanmis cesedin kimligini tespit etmeye çalisarak olay yerinde delil aradi. Daha sonra olay yerine 7 kilometre uzakliktaki Gür mevkisinde, kaza yaptiktan sonra terk edilmis 70 FS 456 plakali bir otomobil bulundu. Ekipler otomobilde yaptiklari incelemede öldürülen kadina ait oldugu tahmin edilen bir çift küpe, bir çift ayakkabi ile palto ve kan izlerine rastladi. Otomobilin öldürülen kadinin kocasi Erdogan U’ya ait oldugunu belirleyen jandarma, kayiplara karisan kocayi bulabilmek için genis çapli çalisma baslatti.

KATIL ZANLISI KOCAYI ESKISEHIR’DE POLIS YAKALADI
Kayip olan Erdogan U’nun Eskisehir’e gitmis olabilecegi yönünde duyum alan jandarma durumu Eskisehir Emniyetine bildirdi. Yapilan arastirma sonucu Odunpazari Ilçe Emniyet Müdürlügü'ne bagli ekipler, Erdogan U (52)’yu Uluönder Mahallesi’nde bulunan bir yakininin evine girdigi sirada yakaladi. Asayis Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan gözaltina alinan Erdogan U, daha sonra Karaman’dan gelen jandarma ekibine teslim edildi. Erdogan U, sabah saatlerinde Cumhuriyet Savcisina ifade vermek için adliyeye çikarildi. Burada savciya 1 saate yakin ifade veren Erdogan U, daha sonra jandarma ekipleri esliginde kesif yaptirilmak üzere olay yerine götürüldü.

ZANLI, ÖLDÜRDÜGÜ IKINCI KARISI ILE 7 AY ÖNCE EVLENMIS
Katil zanlisi Erdogan U’nun öldürdükten sonra taninmamasi için cesedini yaktigi,ikinci esi Emine Uysal (41) ile 7 ay önce evlendigi, aralarinda siddetli geçimsizlik yasanmasi nedeniyle sik sik kavga ettikleri ve bu yüzden de karakolluk olduklari ögrenildi.
Diger taraftan savcilik olayin aydinlatilabilmesi için Emine Uysal’in cesedini Karaman Devlet Hastanesi morgunda tutuyordu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284