Fırat Yılmaz Çakıroğlu Unutulmadı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) öğrenci toplulukları tarafından Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu anma programı düzenlendi.

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Unutulmadı

Ata ve Türk Dünyası Araştırma Öğrenci Topluluklarının ortaklaşa düzenledikleri program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Programın açılış konuşmasını yapan Ata Öğrenci Topluluğu Başkanı Habib Uzunöz, “Ege Üniversitesinde 2015 yılında hayatını kaybeden kardeşimizi anmak için burada toplandık. Tek dil, tek millet, tek devlet anlayışı ile kurulan devletimizi yıkmaya kimsenin gücü yetmeyecek. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam eden program Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun hayatını anlatan slayt gösterimi ile sürdü. Daha sonra Ümit Özdoğru, İlknur Çoban, Yusuf Erdem Sarıışık, Fatma Kaybet, Tayfun Kaya ve Melek Şahin isimli öğrenciler Çakıroğlu için şiirler okudular.
Serhat Bozan isimli öğrencinin de türkü seslendirdiği program Çakıroğlu’nu anlatan videolar ve Doğan Özkan’ın hazırladığı kısa film gösterimi ile birlikte sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284