Fuar Ve Kongre Merkezi 12 Ocak’ta Ihale Edilecek

Ilimizden ayrildigi zaman arkasinda iki kütükten baska bir yatirimda bulunmayan Kamil Ugurlu’nun Otogar’in yanina yaptirmayi düsündügü ve bu konuda baslatilan fuar ve kongre merkezi simdiki yönetimle birlikte Elmasehir Mahallesi’ndeki Kapali Pazar yeri ile 1. TOKI’nin arasindaki bölgeye kaydirilarak yapimina baslaniyor.

 Fuar Ve Kongre Merkezi 12 Ocak’ta Ihale Edilecek

Geçtigimiz hafta içerisinde yapilan resmi ilan duyurusunda Fuar ve Kongre Merkezi’nin ihalesinin 12 Ocak 2015’de yapilacagi belirtildi. Ihaleyi alan firmanin yer tesliminden sonra 500 gün içerisinde Fuar ve Kongre Merkezini tamamlayip Belediyeye teslim etmesi gerekiyor.

Proje Bodrum, Zemin, 1.Kat ve Teras Kat olarak toplam 8750 m² dir. Betonarme ve çelik yapi nizaminda 500 kisilik kongre merkezi yapilmasi planlaniyor. Kongre merkezi ayni zamanda toplanti, seminer, çalistay, konferans vb. etkinliklerde kullanilabilecek multi-fonksiyonda yapilacak bin 500 m² Fuar Alani da betonarme ve çelik konstrüksiyondan olusuyor. Çok amaçli organizasyonlarda kullanilabilecek olan Fuar Alani, Kongre Merkezi ile baglantili olacak. Ayrica kapali sistem harici açik alanlarla fuar alani genisletilebilecek.
Ali Ünlüer Kizilay Karaman Sube Baskani

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284