Fuar Ve Kongre Merkezi`nde Çalismalar Basladi

Karaman Belediyesi dev projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Belediye`nin önemli projelerinden birisi olan Fuar ve Kongre Merkezi`nde çalismalar basladi.

Fuar Ve Kongre Merkezi`nde Çalismalar Basladi

Elmasehir Mahallesi'nde çalismalarina baslanan Fuar ve Kongre Merkezi, kapali semt pazari ve 1. Toki konutlari arasinda, 20.035 metrekare alan üzerinde insa edilecek. Yeni Fuar ve Kongre Merkezi'nin Karaman'a önemli bir prestij kazandiracagini söyleyen Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan sunlari kaydetti:
"Sehrin önemli ihtiyaçlarindan olan Fuar ve Kongre Merkezi projemizde hamdolsun çalismalar basladi. Bodrum, Zemin, 1.Kat ve Teras Kat olarak toplam 8750 m² dir. Betonarme ve çelik yapi nizaminda 500 kisilik kongre merkezi yapilmasi planlanmaktadir. Kongre merkezimiz ayni zamanda; toplanti, seminer, çalistay, konferans vb. etkinliklerde kullanilabilecek multi-fonksiyonda yapilacaktir. 1500 m² Fuar Alani da betonarme ve çelik konstrüksiyondan olusmaktadir. Binanin bahçesinde 12 büyük araçlik otopark, 6’si engelli olmak üzere 118 normal araçlik otopark planlanmistir."
Fuar ve Kongre Merkezi Bir Çok Ihtiyaci Karsilayacak
Baskan Çaliskan: "Çok amaçli organizasyonlarda kullanilabilecek olan Fuar Alani, Kongre Merkezi ile baglantili olacak. Ayrica kapali sistem harici açik alanlarla fuar alani genisletilebilecek. Devlet Planlama Teskilati, Kalkinma Bakanligi ve Belediyemiz isbirligi ile birlikte Karamanimiza çok güzel bir yer kazandiriyoruz. Hayirli olsun” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284