Fuar Ve Kongre Merkezi`nde Çalismalar Sürüyor

Karaman Belediyesi`nin önemli projelerinden olan `Fuar ve Kongre Merkezi` projesinde çalismalar sürüyor. Çalismalar tamamlandiginda, Karaman modern bir fuar ve kongre merkezine kavusacak.

Fuar Ve Kongre Merkezi`nde Çalismalar Sürüyor

Karaman Belediyesi tarafindan projelendirilen, MEVKA (Mevlana Kalkinma Ajansi) ve Kalkinma Bakanligi isbirliginde yürütülen "Fuar ve Kongre Merkezi" Elmasehir Mahallesi'nde 20.035 metrekare alan üzerinde insa ediliyor.
Bodrum, Zemin, 1.Kat ve Teras Kat olarak toplam 8750 m² dir. Betonarme ve çelik yapi nizaminda 500 kisilik kongre salonu yapilmasi planlanmistir. Kongre merkezi ayni zamanda; toplanti, seminer, çalistay, konferans vb. etkinliklerde kullanilabilecek multi-fonksiyon özelligine sahip. 1500 m² Fuar Alani da betonarme ve çelik konstrüksiyondan olusacak. Binanin bahçesinde 12 büyük araçlik otopark, 6’si engelli olmak üzere 118 normal araçlik otopark planlandi.
“Fuar ve Kongre Merkezi birçok ihtiyaca cevap verebilecek sekilde tasarlandi" diyen Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan: "Çalismalari devam eden Fuar ve Kongre Merkezi çok amaçli organizasyonlarda kullanilabilecek özelliklere sahip olacak. Kongre, toplanti, seminer salonlarinin yani sira açik fuar alanina sahip. Bu açik alan ihtiyaç dogrultusunda genisletilebilecek" dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284