Fuhus Operasyonunda 36 Tutuklama

Mersin Emniyet Müdürlügü`ne bagli Asayis Sube Müdürlügü ekiplerinin bir süre önce yaptigi fuhus operasyonunda gözaltina alinan zanlilardan 36`si tutuklandi.

Fuhus Operasyonunda 36 Tutuklama
Edinilen bilgiye göre, Mersin Emniyet Müdürlügü'ne bagli Asayis Sube Müdürlügü ekiplerince 7 ay süren takip sonucu Mersin'in Erdemli ilçesine bagli Kizkalesi beldesi basta olmak üzere Adana, Diyarbakir, Gaziantep, Karaman ve Konya'nin Eregli ilçesinde düzenlenen fuhus operasyonunda yakalanan zanlilardan 36'si, Erdemli'de çikarildiklari mahkemece tutuklandi. Fuhusa aracilik yapmak, insan ticareti ve örgüt kurmak suçlarindan yargilanacak olan zanlilarin yani sira bunlarla birlikte yakalanan 10 yabanci uyruklu kadin da sinir disi edildi.
Bu arada, operasyonla ilgili sorusturma sürerken, gözaltina alinan 20 kadindan 15'inde sevk edildikleri Mersin Zührevi Hastaliklar Hastanesi'nde yapilan kontrollerinde bulasici hastalik tespit edildi.
Öte yandan, örgütün çökertilmesiyle ilgili olarak ihbarda bulunan bir belde belediye baskaninin da sorusturma kapsaminda ifadesine basvuruldugu ögrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284