Garanti Anadolu Sohbetleri Toplantisi Ilimizde Yapilacak

Garanti Bankasi tarafindan illerde düzenlenen Garanti Anadolu Sohbetlerinin 84.’sü 25 Nisan Persembe günü ilimizde gerçeklestirilecek.

 Garanti Anadolu Sohbetleri Toplantisi Ilimizde Yapilacak

 

Saat 10.30’da Demosan Otel’de gerçeklestirilecek olan toplantiyi Dünya Gazetesi Basyazari Osman Saffet Arolat yönetecek.
Toplantida Garanti Bankasi Genel Müdür Yardimcisi Nafiz Karadere’nin konusmasinin ardindan Türkiye Gida Sanayi Isverenleri Sendikasi Baskani Necdet Buzbas, “Demografik Degisim ve Bisküvi Sektörü” konulu bir sunum yapacak. Daha sonra Meyve Suyu Endüstrisi Dernegi eski Baskani Alaaddin Güç, “Meyvecilik Sektörü ve Karaman’in Sektördeki Önemi” konusunda, Alara Fidancilik Yönetim Kurulu Baskani Yavuz Taner, Modern Meyvelerin Çagdas Üretimi ve Pazarlama Teknikleri, Istanbul Bilgi Üniversitesi Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü Ögretim üyesi Prof. Dr. Asaf Savas Akat “Makroekonomik Veriler Isiginda Karaman’in bugünü ve gelecegi” konusunda katilimcilari bilgilendirecek.
Toplantinin kapanis ve degerlendirme bölümünde Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Mustafa Toktay, Vali Murat Koca birer konusma yapacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284