Gazi Mustafa Kemal İlkokulu Öğrencileri Kmü'yü Ziyaret Etti

Karaman Gazi Mustafa Kemal İlkokulu öğrencileri, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Mühendislik Fakültesini ziyaret etti.

Gazi Mustafa Kemal İlkokulu Öğrencileri Kmü'yü Ziyaret Etti

Sınıf öğretmenleri Fatma Akkol eşliğinde dördüncü sınıfta okuyan 27 öğrenci, KMÜ Mühendislik Fakültesinin Biyomühendislik, Enerji Sistemleri Mühendisliği ve Gıda Mühendisliği laboratuvarını gezdiler. Öğrencilerin ufuklarını genişletmek amacıyla düzenlenen gezide miniklere Mühendislik Fakültesi öğretim elemanları rehberlik etti.

Doç. Dr. Özlem Ateş Sönmezoğlu'nun koordinatörlüğünde gerçekleştirilen gezi hakkında düşüncelerini paylaşan Sınıf Öğretmeni Fatma Akkol, "Bu geziyle öğrencilerin derste öğrendiklerini gelişmiş laboratuvarlarda uygulamalı olarak görmelerini sağlayarak daha kalıcı bir öğrenme süreci amaçladık. Öğrenciler mikroskopik canlıları laboratuvar ortamında daha kapsamlı olarak gördüler, tükettiğimiz yiyeceklerin yararlarını ve zararlarını öğrendiler, teknolojik aletleri görüp inceleme fırsatı buldular, her şeyden önemlisi de bilim ve teknoloji adına farkındalık kazandılar. Bu geziyi düzenlememizde bize yardımcı olan bütün üniversite personeline teşekkür ederim." dedi.

Ziyaret, öğrenciler için hazırlanan ikramların ve üniversiteyi tanıtan materyallerin dağıtılmasının ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284