Gaziler Günü Kutlandi

19 Eylül Gaziler günü ilimizde de törenle kutlandi.

Gaziler Günü Kutlandi
Cumhuriyet Parkinda düzenlenen programa, Vali Murat Koca, Garnizon Komutani Jandarma Albay Selçuk Boz, Belediye Baskan vekili Yunus Gök, Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Muharip Gaziler Dernegi Baskani Behiç Bas, daire müdürleri, gaziler ve sehit yakinlari katildi.
Atatürk anitina çelenk konulmasi, saygi durusu ve Istiklal marsinin okunmasiyla baslayan programda Garnizon Komutani Jandarma Albay Selçuk Boz ve Muharip Gaziler Dernegi Baskani Behiç Bas birer konusma yaptilar.
Muharip Gaziler Dernegi Baskani Behiç Bas konusmasinda “Gaziler bu vatan ugruna canlarini veren sehitlerimizle birlikte vatanimizin, birligimizin teminatlaridir. Sehit nurlanmis gazi de onurlanmis askerdir. Vatanimizin her karis topragi sehitlerimizin ve gazilerimizin kaniyla bezenmistir. Yüzlerce yildir bizlere vatanlik yapan bu topraklar için binlerce kez sehit olmaya, gazi olmaya haziriz. Bizi bölmeye parçalamaya kimsenin gücü yetemez. Tüm gazilerimizin gaziler günü kutluyor, tüm sehitlerimizi de minnetle aniyorum” dedi.
Konusmalarin ardindan Vali Koca ve beraberindeki heyet daha sonra Muharip Gaziler Dernegini ziyaret ederek burada bir süre gaziler ve sehit yakinlariyla sohbet etme imkani buldular.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284